Bathmate - за пениса, който искате

Bathmate е устройство за уголемяване на пениса, което е лесно за употреба и което ефективно постига резултатите, които желаете.

Как работи Bathmate?

Bathmate използва удивителната сила на водата

 • · Може да функционира в банята, под душа или във въздуха
 • · Може да се сложи за няколко секунди с помощта само на едната ръка
 • · Лесна за употреба и 250% по-ефективна от другите помпи
 • · Увеличава дължината на Вашия пенис чрез разширяване на плътната обвивка и вътрешните тъкани
 • · Увеличава дебелината на пениса Ви чрез разширяване на гладкомускулните му влакна при всяко използване на продукта
 • · Увеличава издръжливостта и твърдостта чрез трениране на съдовата система на пениса
 • · Може да се използва като отделен продукт или при извършване на комплексно натоварване на пениса
 • · Може да се използва за загряване преди или отпускане след тренировка или като отделно упражнение за увеличаване на дължината и дебелината на пениса
 • · Вместо да помпате, просто натиснете Bathmate към тялото си, за да създадете налягане за секунди
 • · Има голям и удобен за ползване маншон, които приляга идеално към таза Ви
 • · Не се залепва към ствола на пениса и поради това осигурява пълно разширяване по цялата дължина на пениса

Увеличете пениса си с помощта на Bathmate

Bathmate е революционен продукт с уникален дизайн, който се комбинира със силата на водата за увеличаване на ефективността до 250 процента в сравнение с традиционните помпи.
Ключовите предимства на революционния продукт Bathmate в сравнение с традиционните въздушни помпи и други уреди за увеличаване на пениса включват:

1) Използването на вода
2) Лесен и удобен за употреба
3) По-ефективна работа при помпане


Свържете се с нас

Имате въпроси?

Обадете ни се на безплатен номер +372 519 16130
или или ни изпратете имейл на info@bathmatebulgaria.com

Тествайте за 30 дни

BathMate предлага 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Защо Bathmatebulgaria.com?

БЕЗПЛАТНА бърза доставка за 2 дни*
Дискретна доставка
30-дневна гаранция — за връщане на парите
Клиентска поддръжка 24/7

1. Силата на водата при уголемяването на пениса

Bathmate използва невероятната сила на водата:

 • · С помощта на вода се получава много по-голям вакуум отколкото с въздух.
 • · По-големият вакуум води до по-голямо увеличаване на размера на пениса и възможност за трениране на пениса.
 • · Водата не оказва такъв натиск както въздуха, така че произведеният вакуум позволява по-голямо разширяване на пениса.
 • · Също толкова важно е, че топлата вода помага на кръвообращението и подготвя тъканите на пениса за разширяване. Комбинирането на затоплянето на тъканите с тяхното разширяване води до по-голям ефект на увеличаване и уголемяване.
 • · В същото време водата омекотява и лубрикира пениса при разширяването, което прави нашата помпа най-безопасна за употреба.

2. Лесната и удобна употреба водят до непрекъснато използване

Един от големите проблеми, които съществуват при другите методи за увеличаване на пениса е, че те са твърде сложни за често прилагане. Те или отнемат твърде много време, или имат твърде сложен механизъм, което ги прави неудобни за постоянна употреба.

Силата на Bathmate е в семплия му дизайн и лесната му употреба:

 • · Независимо дали се използва под душа, във ваната или във въздуха, Bathmate може да се употребява и помпа за секунди с помощта само на едната ръка
 • · Може да използвате помпата под душа и да оставите Bathmate да удължава пениса Ви, без да е нужно да го пипате с ръце, което ще Ви даде възможност да се миете спокойно.
 • · Няма външен механизъм за помпане, нито трудни за използване части.
 • · Тъй като няма много движещи се части, Bathmate почти не изисква поддръжка, освен препоръчителното измиване след употреба.
 • · Вентилът за бързо изпускане е специално проектиран така, че да дава възможност за бързо изпускане на вакуума, което позволява Bathmate лесно да се отстрани от пениса Ви след приключване на работата с него.
 • · За да следите с колко расте пенисът Ви с течение на времето, уредът разполага и с мерителна линийка.

Въпреки че самото устройство е просто, бъдете уверени, че ако я използвате правилно, вакуумната му тръба ще ви служи вярно до живот. Тръбата е изработена от поликарбонат и е тествана да издържа на компресионно налягане от 400 килограма и на ударна сила от 20 килограма, изпуснати от височина от три етажа. Всички компоненти на Bathmate се доставят от първокласни производители, които работят в съответствие с най-високите стандарти в областта на качествения контрол. За да сме напълно сигурни в оптималното качество на Bathmate, произволни бройки от устройството се тестват на 1 000 000 цикъла на нашата машина за тестване на вакуум.

Толкова лесно, колкото вземането на душ!

Bathmate е лесен за употреба продукт. Толкова лесно, колкото вземането на душ или вана.

Вижте колко лесно е използването на Bathmate

3. По-добра техника на помпане за по-добро разширяване

Bathmate се прикрепя към основата на таза Ви и поглъща целия пенис, което способства за постигането на солидна ерекция, надвишаваща нормалния размер на пениса.

Bathmate осигурява по-добра техника на помпане:

 • · Помпата затваря херметически пениса в основата на таза, като по този начин натоварва целия интимен орган.
 • · Системата от помпа и вентили на Bathmate позволява на пениса да се помпа на етапи, като така се вкарва и изкарва максимално количество кръв от и към него.
 • · Лекарите по интимно здраве и нашите експерти са съгласни, че помпането на пениса на "етапи", както е при Bathmate, е много полезно за максимизиране на резултатите при неговото помпане и трениране.
 • · Притокът на кръв, обогатена с кислород, в резултат от "помпането на етапи" изтласква токсините от ствола, което позволява пълното разширяване на еректилните тъкани и на пениса.

Науката зад Bathmate и тренирането на пениса

Принцип 1: Трениране на гладкомускулните влакна

Пенисът се състои от близо 50 процента гладкомускулни влакна. Гладкият мускул в пениса има няколко уникални разлики в сравнение със скелетния мускул (например бицепсите) и въпреки това той е от съществено значение за формата и размера на пениса Ви, както бицепсите са от значение за формата и размера на Вашите ръце.

Когато използвате Bathmate върху пениса си, всъщност Вие го тренирате. От своя страна това трениране кара клетките на гладките мускули в пениса да се развиват и адаптират под налягане. С течение на времето тази адаптация помага на хиляди мъже като Вас да направят пениса си по-голям и твърд.

Когато използвате Bathmate, Вие изпомпвате вода от устройството. С всяко припомпване се създава все по-голям хидро вакуум и по този начин пенисът и гладкомускулните влакна се стимулират да се разширяват.

С помощта на механизма за безопасност, който е вграден в Bathmate, винаги се поддържа баланс във водното налягане. Ако се появи болка след спиране на помпането, Вашият пенис няма да е под влияние на опасните зони на налягане, които е възможно да причинят увреждане, както е при другите устройства. Основата на Bathmate е проектирана така, че с минимална компресионна сила да се постига максимално разширяване, което води до максимален растеж и минимален дискомфорт.

Принцип 2: Разширяване на плътната обвивка и камерите на тялото на пениса

Плътната обвивка е твърд слой тъкан, който обгражда трите камерите на тялото на Вашия пенис. Обвивката заедно с тези три камери дават формата на пениса. Пространствата в камерите на тялото на пениса се изпълват максимално с кръв и това предизвиква ерекция.

Взети заедно гладкият мускул, максималният размер на плътната обвивка и камерите обуславят размера на Вашия пенис. Добрата новина е, че когато използвате Bathmate, Вие увеличавате размера на обвивката, а също така и камерите на тялото на пениса.

При редовното използване на Bathmate, обвивката и камерите се развиват и стават по-големи и по-силни. Колкото по-последователно използвате Bathmate, толкова по-големи стават вътрешните тъкани. Същото е както тренирането на Вашите мускули във фитнеса, но вместо това Вие тренирате най-ценния си орган.

Принцип 3: Разширяване на връзките

Не цялата част от Вашия пенис е видима. Половината от него е скрита в тялото Ви. Тази част може да бъде освободена чрез разширяване на връзките му, което води до увеличаване и на дължината му. Освобождаването на скрития пенис се предизвиква от нежното му разтягане надолу.

Когато носите Bathmate под душа, тежестта на помпата, напълнена с вода нежно натиска пениса надолу. С течение на времето нежното опъване кара Вашите "връзки" да се разширяват и от своя страна те правят пениса Ви по-дълъг.

Водата се изхвърля чрез сгъстяване на помпената система на Bathmate, което предизвиква равномерния вакуум вътре в устройството. Постига се баланс с цел растеж.

По-ефективно от въздуха

Каква е разликата между въздуха и водата в контекста на помпането? Въздухът е еластичен и може да бъде сгъстен, което означава, че ако създадете вакуум в тръба с въздух, въздухът вътре просто се разстила по-рядко в тръбата. Това означава, че пенисът може да се разшири неравномерно, което да създаде възможно огъване и издуване.

От друга страна водата не може да се сгъсти, така че когато тя се изпомпва от затворена тръба около пениса, то тя не може да се разстеле и да способства за запълване на празнината, което означава, че пенисът трябва да се разшири, за да запълни пълния обем на отстранената вода. Тъй като водата не може да се сгъсти, то тя образува плътна възглавница около пениса и така способства за равномерно разширяване без огъване или издуване.

Разширяването на Bathmate дава резултати

Хиляди наши клиенти споделят успеха си с нас след използването на Bathmate, включително:

 • · Добавяне на допълнителни 5 см на дължина
 • · Добавяне на до 2,5 см на дебелина (обиколка)
 • · Увеличаване на размера на техния пенис с над 100% по обем
 • · Получаване на незабавни видими резултати след 1 използване
 • · Получаване на постоянни ерекции, които са твърди като камък
 • · Увеличаване на издръжливостта в леглото
 • · Повишено самочувствие
 • · Изправяне на криви пениси
 • · Увеличаване на главичката на пениса

Как да увеличим пениса си – това изобщо не е нов въпрос. От много години този въпрос се разисква и предизвиква голям интерес.Експертите от лабораторията на Bathmate приложиха чуждия опит и благодарение на това изобретиха средство, чиято ефективност е доказана в годините и която води до ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ!


© Авторски права запазени, 2015. Bathmatebulgaria.com