Сравнение при увеличаване на пениса

Тъй като уголемяването на пениса е до голяма степен табу, ние като мъже започваме да събираме информация и да проучваме, преди да решим кой метод ще следваме и преди да предприемем някакви процедури от такова деликатно естество. Все пак става дума за нашите пениси.

С краткото изложение по-долу, ще разгледаме всяка опция, от която мъжете по света могат да се възползват, за да уголемят пенисите си - от най-обикновените до най-екзотичните методи.

 • · Хирургическо увеличаване на пениса
 • · Хапчета за увеличаване на пениса
 • · Традиционни пенис помпи
 • · Увеличаване с помощта на хидропомпа
 • · Козметично увеличаване
 • · Финални изводи

Хирургическо увеличаване на пениса

Тъй като 30% от пениса са вътре в мъжкото тяло, най-широкоразпространеният хирургически способ за увеличаване е да се извади колкото се може повече от скритата му част навън. Това се постига чрез освобождаване на прашковидната връзка и повдигащата връзка, която свързва двете еректилни тела към срамната кост. След това пенисът се опъва с помощта на опъващо устройство, а после хирургът разделя връзката, която се намира в близост до срамната кост, докато всички медиални връзки се освободят. Това кара пениса да "изскочи" напред, което автоматично го уголемява с 2-3 сантиметра.

Издължаването на пещеристите тела срещу лигаментолизата е нито рутинна, нито безопасна процедура поради високия риск от импотентност, което изисква да се имплантират протези в пениса, за да може да се постигне ерекция.


Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
1.9 до 4.3 см 30% Гарантирана импотентност Незабавно Висока

Хапчета

За каквото и да се сетите, има го! От хапчета за уголемяване на пениса до лепенки за пенис - продават се предимно в интернет с обещания, които не са реалистични и нямат някаква солидна основа в истинския свят. Flora Research в Калифорния и Университетът в Мериленд са извършили анализи на субстанциите, които се съдържат в тези хапчета и са открили вредни примеси, които са много вредни за Вашето тяло като плесен, дрожди, ешерихия коли, пестициди и олово. Наистина ли искате да погълнете това?


Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
Няма 5% Съдържат вредни субстанции N/A Висока

Пенис помпа

Според Уикипедия пенис помпата е цилиндрично тяло, което се слага върху пениса и което е снабдено с ръчна или моторизирана помпа с цел създаване на вакуум. Пенис помпите насочват повече кръв към пениса чрез създаване на по-високо вътрешно кръвно налягане в цилиндъра, като по този начин се разширяват тъканите на пениса.

Помпането трябва да става много внимателно с тези традиционни устройства, тъй като почти никое от тях не разполага с вградени механизми за безопасност, като това може да доведе до проблеми - пукнати кръвни съдове и образуване на мазоли. В някои случаи тестисите е възможно да бъдат придърпани неочаквано в цилиндъра, което да причини болка и нараняване.

Болестта на Пейрони може да се предизвика от неправилна употреба или при използване на пенис помпа, която не отговаря на стандартите (вижте изображението вдясно), а това е нещо, което никой мъж не желае да си причинява.

Bathmate® всъщност не може да се класифицира като традиционна пенис помпа поради няколко ключови разлики както във функционирането, така и в способността да се увеличи размера на пениса. Затова ние ще спрем на Bathmate в следващата глава, която е за увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа.

Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
1-2 см 30% Може да са опасни, ако не се използват правилно 6 седмици до няколко години Ниска

Увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа

Понастоящем Bathmate е единственото устройство на пазара, благодарение на многото патенти, които са плод на инженерната мисъл, заедно с приложените уникални свойства на хидравликата, с което се надгражда и се подобрява традиционната пенис помпа.

На пръв поглед разликите между Bathmate и традиционните пенис помпи са очевидни при пряко съпоставяне.

 • · Няма външен помпащ се механизъм.
 • · Няма тръби, които да излизат от дюзата.
 • · Няма трудни за използване части като силиконови тампони в основата на устройството.
 • · Bathmate разполага с голям и удобен за ползване маншон, които приляга удобно на таза Ви и който е дълъг около сантиметър в сравнение със само 1-2 мм на традиционните пенис помпи.
 • · Традиционната пенис помпа с цилиндрично тяло е заменена от по-ефективен нечуплив пластмасов цилиндър от поликарбонат, който има конусовидна форма и където е разположен изпускателният вентил.
 • · Вместо да помпате, просто трябва да натиснете устройството към тялото си, за да създадете налягане.

Материалът Gaiter (гума, която се използва в космическите технологии) е патентованата хидравлична част на устройството. Този материал освобождава налягането бавно, като по този начин прави продукта 100% безопасен за употреба. Дори и да заспите с устройството на пениса си, то няма да възпрепятства нормалното кръвообращение в пениса Ви и така няма да доведе до увреждане на нито една тъкан по какъвто и да било начин.

Магическата съставка в хидропомпата за увеличаване на пениса Bathmate е водата. Можете да използвате уреда, докато сте под душа, във ваната или дори когато гледате телевизия! Много хора, които използват Bathmate ни питат "Как е възможно да гледаме телевизия, докато използваме Bathmate?". Отговорът е прост. Щом свикнете как да използвате уреда, ще видите колко вода всъщност е нужна, за да работи. Аз лично слагам чаша хладка вода в устройството, докато държа натиснат малкия бутон на моя Bathmate Revision III, след това го поставям на нееректиралия си пенис, помпя няколко пъти и след това продължавам да работя, гледам телевизия или това, което съм правил преди това.

Сега сериозно. Тъй като Bathmate е толкова усъвършенстван и на светлинни години от конкуренцията на пазара за средства за увеличаване на пениса, лекари, големи международни фармацевтични компании и фирми с магазини на оживени улици по цял свят започват да осъзнават съществуването му и се свързват с нас, за да може продуктът ни да навлезе в медицинската сфера и в сферата на продажбите на дребно.

Просто казано, след изобретяването си Bathmate вече се използва по целия свят и е предпочитания избор на мъжете за уголемяване на техните пениси. От години наред получаваме имейли и писми от наши клиенти, които ни поздравяват и ни благодарят за изобретяването на това устройство, което е променило живота им.


Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
3-8 см 95% Ниска 6 седмици до година Средство

Козметично увеличаване

Този метод не може да се счита за истински начин за физическо увеличаване на Вашия пенис. Това, което всъщност се постига е да се покаже по-голяма част от пениса и по този начин той да изглежда по-голям. Това става чрез редовното бръснене на космите около пениса и на зоната около ствола на пениса. Нашето лично мнение е, че това трябва да се прави така или иначе, независимо дали искате да увеличите пениса си или не, тъй като се повишава хигиената около пубисната зона и пенисът Ви изглежда много по-добре.


Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
Няма N/A Няма Незабавно Безплатно

Извод

Тази таблица Ви показва ползите от всеки метод, който разгледахме накратко и Ви дава информация, за да можете да вземете информирано решение кой метод да използвате.

Метод Увеличаване Удовлетворение Усложнения Времетраене Цена
Хирургия
Хапчета -
Увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа
Bathmate
Козметично увеличаване -

Силата е във Вашите ръце. Информацията е събрана за Ваше удобство, като Вие трябва да прецените кой метод е точно за Вас. Искрено Ви благодарим, че отделихте от времето си, за да прочетете за тези най-популярни методи за увеличаване на пениса и ви насърчаваме да прочетете повече на нашите подобни страници.

Как да увеличим пениса си – това изобщо не е нов въпрос. От много години този въпрос се разисква и предизвиква голям интерес.Експертите от лабораторията на Bathmate приложиха чуждия опит и благодарение на това изобретиха средство, чиято ефективност е доказана в годините и която води до ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ!


© Авторски права запазени, 2015. Bathmatebulgaria.com