Как работи

Резултати от употребата на Bathmate©

1

Вашият пенис е разделен на три камери - две големи отгоре, които представляват еректилната тъкан (Corpora Cavernosa или пещеристи тела) и една по-малка камера отдолу, от която уринирате и еякулирате (Cоrpus Spongiosum или спонгиозно тяло)


2

Когато се възбудите сексуално, Вашият мозък изпраща кръв към пениса Ви, която изпълва еректилната тъкан. Пространствата в Corpora Cavenosa се изпълват докрай и по този начин се постига ерекция.


3

Когато използвате Bathmate©, водата около пениса има отрицателно налягане, което създава равномерно разпределена всмукваща сила към всяка част на пениса. Това помага да се привлече богата на кислород кръв към пенисната кухина и тя да се разшири.

Когато използвате Bathmate© постоянно и правилно, все повече и повече кръв ще влиза в меката гъбчеста тъкан в пенисната кухина. Това кара пениса да произвежда повече клетки, които да разширяват размера си, за да могат да задържат повече кръв по време на нормална ерекция. Чрез увеличаване на капацитета на тази тъкан да задържа повече кръв, като резултат пенисът ще стане по-голям.


4

Първо ще се увеличи дебелината на пениса, а след това и неговата дължина. Размерът в отпуснато състояние също ще стане много по-голям. Обикновено след 1-3 месеца, дължината започва да се увеличава от 1-2 см нагоре. Колкото по-редовно използвате Bathmate©, толкова по-дебел и дълъг ще изглежда пенисът Ви. Препоръчваме тренировки от по 15 минути, поне веднъж дневно.


5

Увеличаването на размера става както в еректирало, така и в отпуснато (меко) състояние. При мъжете с малки пениси в отпуснато състояние се наблюдават най-бързите и най-забележими резултати. Ще видите резултатите на секундата още първия път, в който използвате Bathmate©. Обикновено повечето мъже получават увеличение в размера между 2 и 5 см на дължина и около 30% — 40% увеличение на дебелина.


6

Подобно на вдигането на тежести, ако отидете на фитнес веднъж Вашето тяло няма да изглежда по различен начин, освен леко напомпано. Ако ходите на фитнес 3-4 пъти в седмицата обаче, ще започнете да виждате промени, които ще останат постоянни.


7

Тук ще намерите видео с това как и защо функционира Bathmate©.


8

Bathmate© използва принципа на физиотерапията, за да увеличи размера на пениса, което е много безопасно в сравнение с методи като хапчета, приспособления за дърпане на пениса и хирургическа намеса.

Поради върховия си инженерен дизайн, използването на Bathmate© е също така и удобно. Не е нужно да изпитвате болка или дискомфорт, както е при използването на нормална пенис помпа.

Нашите клиенти от България, както и от други страни постоянно ни информират относно постигнатите от тях резултати. При много от тях се вижда очевидно уголемяване, особено на дебелина.

Кликнете тук, за да видите повече видеоклипове и инструкции за ползване.

Как да увеличим пениса си – това изобщо не е нов въпрос. От много години този въпрос се разисква и предизвиква голям интерес.Експертите от лабораторията на Bathmate приложиха чуждия опит и благодарение на това изобретиха средство, чиято ефективност е доказана в годините и която води до ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ!


© Авторски права запазени, 2015. Bathmatebulgaria.com